2012 Yazlık Ayakkabı Modelleri: Yves Saint Laurent

Stefano Pilati nefes kesen Yves Saint Laurent Resort 2012 ayakkabı koleksiyonu ile denizin masmavi derinliklerini su yüzüne çıkarıyor!

Vizyoner tasarımcılardan Stefano Pilati de yakamozun etkisinde kalmış olacak ki, şehir içinde dahi denizin parıltısını hissetmek istiyor. Denizci modası uzun süredir geçmiyor ve geçeceğe de benzemiyor. Giyim koleksiyonunda halat detaylarına yer veren tasarımcı, renkli baskılarla ve canlı renklerle dolu ayakkabı koleksiyonu ile yaza tam anlamıyla yelken açmaya karar vermiş görünüyor.

Efsanevi Fransız moda evlerinden Yves Saint Laurent, denizci temasıyla sezonun en ferah ve şık ayakkabılarını tasarlayarak, yaza damgasını vuruyor. Yüksek topukların sesini bu yaz duyacağızımızı biliyoruz; fakat YSL’in platformlu topuklularının bir o kadar rahat olacağını görmek bizi sevindiriyor. Görsel anlamda şımartıldığımız Resort 2012 ayakkabı koleksiyonu, gecenin ve gündüzün yıldızı olmayı düşünenler için arzu nesnesi olmayı başaracağa benziyor. Benzersiz dokuların, feminen duruşun ve çiçek desenlerinin vurgulandığı koleksiyon, sezona iddialı giriş yapan tasarımların arasında yerini alıyor. Kadınsı olduğu kadar neşeli bir yönü de barındıran modeller, bizleri Akdeniz’in zarafetiyle buluşturuyor.

Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan YSL, Resort 2012 ayakkabı koleksiyonu ile adeta göz kamaştırıyor. Özellikle parti için bu muhteşem topukluların, ultra sofistike tarzı sonuna kadar yaşatacağını düşünüyoruz. Mavi, kırmızı ve fildişi gibi deniz tonlarının ağırlıkta kullanıldığını gördüğümüz topuklu ayakkabılar, parlak boncuklarla süsleniyor. Müşteri memnuniyetine önem veren YSL, vazgeçilmezliğini yine modern tasarımlarıyla korumayı başarıyor.

* Bu yazı Milliyet Gazetesi’nden alınmıştır.